// Zorg algemeen

Druk op de borst

Goedenavond,Ik heb al een paar weken last van een drukkend gevoel op mijn borst en angsten. Mijn huisarts heeft me doorverwezen en mijn hart is onderzocht. De volgende onderzoeken zijn er gedaan:- Twee keer een ECG in rust- ECG tijdens inspanning- Echo van mijn hart- BloedtestDe cardioloog heeft geen afwijkingen kunnen vinden. Alles zag er goed uit.Mijn angsten hebben te maken met mijn hart. Ik ben bang dat er iets mis is met mijn hart. Dat ik een aangeboren hartafwijking heb die ervoor zou kunnen zorgen dat mijn hart er plotseling mee stopt. Je leest soms dat dit gebeurt bij jonge mensen die gezond leken, maar vaak toch wel een aangeboren hartafwijking hadden waar ze niet van op de hoogte waren. Ik ben zelf begin twintig en ben heel bang dat mij zoiets overkomt. Ik rook niet, drink niet. In mijn familie zitten geen hartproblemen. Uit de onderzoeken is niks gekomen en de cardioloog zei lachend dat ik zeker 87 jaar word met dit hart.Ik ben bang dat ze iets over het hoofd hebben gezien en dat er toch iets mis is. Maar alle onderzoeken zijn gedaan en er is ├ęcht niks afwijkends te zien.Kan ik mijn zorgen loslaten? Kan ik met een gerust hart naar bed, zonder bang te zijn dat ik niet meer wakker word door een hartstilstand in mijn slaap? Dit is zeldzaam, toch?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    uit je vraag begrijp ik dat je angst hebt om hart problemen te hebben. Dit is helemaal onderzocht en er zijn geen problemen naar boven gekomen, daarmee kan jij je zorg los laten. Een hartstilstand in je slaap komt zelden voor op jonge leeftijd. Probeer indien met hulp dit te verwerken allemaal. Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy