// Zorg algemeen

Druk hoofd/ogen bij overslagen

Beste arts,

Ik heb onschuldige hartoverslagen, hier hebben cardiologen (VU/AMC) diverse onderzoeken naar gedaan. Echter, wat vervelend is dat ik bij de overslagen (een druk/ schot van) de overslag ook bij mijn voorhoofd voel alsook achter mijn ogen. Is dit iets wat ik moet aankaarten, op moet letten of is het gewoon dat ik overgevoelig ben voor het voelen van de overslagen en dat het 0 kwaad kan voor mijn (hoofd)slag)aderen etc.

Dank voor uw antwoord!


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Wat u beschrijft is een normaal verschijnsel bij overslagen. Door de overslag van er een drukgolfje ontstaan in de aderen (die het zuurstofarme bloed naar het hart terugbrengen). Soms kan je dat ook zien als het kortdurend opzwellen van de aderen in de hals.Door die drukverhoging, die geen kwaad kan, kun je inderdaad een bons voelen in het hoofd.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy