// Zorg algemeen

Doorsporten met veel VESsen?

Dag, ik stelde hier al eerder een vraag over mijn ideopatische nsvt’s en vele VES-sen. Toch nog een laatste vraag. Uit onderzoek (mri, cr, ecg) bleek niets afwijkends aan mijn hart.

Wel heb ik enorm veel overslagen die vaak toe lijken te nemen tijdens inspanning. Soms met om de paar slagen een overslag of een tijdje bigeminie. Mag ik hier in principe veilig mee doorsporten, of is de toename van overslagen een teken om te stoppen?

langdurig intensief sporten (aerobics oid) houd ik om deze reden niet vol want ik word er een beetje licht in mijn hoofd van, dus ik doe nu kortdurende training met hoge intensiteit. Die 20 minuten zit ik de lichtheid nog wel uit. Kan ik hier veilig mee doorgaan ondanks dat het supervervelend is?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik adviseer u om met uw cardioloog te bespreken of een inspanningsonderzoek in het ziekenhuis niet zinvol is.Soms nemen ze inderdaad toe tijdens inspanning, en kunnen er NSVT's ontstaan. Als het er zoveel zijn dan zijn ze bijna altijd goed te ableren, zeker als ze uit 1 plek komen.Soms is medicatie beter.Ik zou dus pas intensief gaan sporten als uw cardioloog daar akkoord op geeft.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy