// Zorg algemeen

DCM, overslagen en atriumfibrilleren

Hallo, ben een man van 44 jaar met DCM erfelijk, overslagen (>5000 pd) en atriumfibrileren. Heb onlangs de 2e ablatie gehad die na 1 uur werd afgebroken. Er waren teveel storingen in het hart. Heb nu 2x pd Apixaban gekregen om voor te bereiden op de 3e cardioversie. Slik voor de rest elke dag 2x Sotalol 80, 1x Inspara25, 1x Furosemide 40 en 1x Lozartan 100. Ben extreem moe en kortademig. Getracht te werken vorige week maar na een 1,5 dag ging het niet meer. Na een paar stappen was ik buiten adem. Gezien de aankomende vakantie en het vele werk wat ik nog moet doen sta ik voor een dillema. Toch aan het werk gaan met alle gevolgen van dien of er vanaf zien tot na de vakantie. Cardioversie is namelijk 2 dagen voor mijn vertrek. Ons bedrijf is klein in het kader dus mijn afwezigheid is niet bepaald handig zeg maar. Daar komt ook nog bij dat ik ADD heb die de onrust in mn kop aanwakkert. Hoe kan ik hiermee omgaan en zal de cardioversie helpen? Heb gevraagd voor een ICD maar schijnt dat bij de soort hartritmestoornissen die ik heb de idd geen nut kan hebben.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Je hebt een lastig dilemma maar primair is toch dat je goed voor jezelf zorgt! Je mag verwachten dat je je na de cardioversie beter zult gaan voelen. Mijn stelling is eigenlijk dat niemand onmisbaar zou moeten zijn in een bedrijf maar als de onrust over het werk dat er nog ligt een grote stressfactor voor je is dan doe je er misschien goed aan om nog een paar keer een uurtje te gaan om op die manier wat zaken over te kunnen dragen. Succes ermee en ik wens je een fijne vakantie

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy