// Zorg algemeen

dagen na hartkatheterisatie benauwd

Dindag heb ik een hartkatheterisatie ondergaan.

Ik blijf de dagen erna een benauwd gevoel op mijn borst houden.

Komt dit vaker voor?

Medicatie is ook aangepast: verhoging van amlodipine van 5 mg. naar 10 mg.

Mono cedocard niet meer gebruiken.

Ik slik daarbij nog lisinopril 20 mg./acetylsal.cardio 80 mg./crestor 10.mg

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • P B avatar
  Dit slik ik:divisun tabl.800IEacetylsalicylzuur cardio disp 80 mg.nitroglycerine sdz oromuc spray 0,4 mg bij pijnmono cedocard retard 25mg.amlodipine 5mg.lisinopril 20mg.crestor 10mg.

  0
 • P B avatar
  hartkatheterisatie is gedaan omdat ik bij kou buiten aanvallen van pijn/benauwd kreeg.Angina pectoris?*nu krijg ik pijn wer ik in een warme omgeving ben gebeurd op mijn werk, en zaterdag toen ik in een restaurant ging eten.Er is ook nog een thorax foto gemaakt waarop nog een plek te zien was van een "oude longontsteking"-linosopril 20 mg., acetylsal.card.cardio 80mg.,crestor 10mg.,mono cedocard 25 mg.Iedere dag toch last ....dat maakt mij best onzeker.Het zou van de kleine vaatjes kunnen komen.Heb nu veel meer last dan voor de hartkatheterisatie.Vreemd.......

  0
 • P B avatar
  Op advies weer gestart met mono cedocard maar benauwdheid komt toch steeds weer terug.De ene keer benauwd, andere keer veel pijnprikkels.Ben nog geen dag klachtenvrij geweest.(uitslag hartkatheterisatie was dat ik een kleine vernauwing heb maar met doormeten niet noodzakelijk om te dotteren. Ik heb wel veel kalkafzetting voor mijn leeftijd)

  0
 • H P avatar
  Uw klacht is niet gebruikelijk na een hartkatheterisatie (waarvan ik de uitslag niet ken). Ik raad u aan met uw cardioloog te overleggen of er iets bijzonders met u aan de hand is.

  0

Je moet Inloggen om te reageren