// Zorg algemeen

Dagdosering q10

Wat is de maximale veilige dagdosering q10 die ik bij 10 mg atorvastatine mag gebruiken?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H R avatar
    Hoi,Bij deze nog een artikel over Q10. Een prima artikel, al geloof ik niet dat er een adviesdosering in staat. Hier gaat het voornamelijk over de effectiviteit van Q10 voor verschillende groepen hart patienten die ingedeeld zijn naar zwe van hun hartfalen. Double blind test, maar lees vooral goed de conclusies.

    0
  • P T avatar
    Q10 is een co-enzym dat zich in uw lichaamscellen bevindt en een rol speelt bij de energiehuishouding. Er is onvoldoende wetenschappelijk onderzoek gedaan om betrouwbaar te kunnen bepalen of het gebruik van Q10 van nut is naast het gebruik van statines en het is ook niet duidelijk genoeg uitgezocht wat de optimale of maximale dosering dient te zijn van Q10. In de beperkte voorhanden zijnde wetenschappelijke onderzoeken worden er onder andere doseringen van 100mg en 200mg Q10 per dag genoemd.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy