// Zorg algemeen

Cholesterol en BerGamet

Waarom weten maar weinig Cardiologen van het bestaan van BerGamet? In Amerika Australië en In Italië is dit een zeer bekent middel en wordt dit veel gebruikt om het cholesterol naar beneden te krijgen en met succes. Helaas is het duur en wordt dit niet vergoed. Maar het is plantaardig. www.bergamet.nl

Ik ga er binnenkort mee starten. Ik heb iemand gesproken die net als ik een familiere cholesterol heeft van 9,5 en alleen met Bergamet nu 5,5 is.

ik blijf de 10 Mg crestor er naast gebruiken. Want volgens de Amerikaanse onderzoeken heeft dat het beste effect.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

  • C L avatar
    In december gaan we kijken wat Bergamet met mijn cholesterol gedaan heeft. Ik zal jullie op de hoogte houden.

    0
  • P T avatar
    Interessant. Ik kende het niet als supplement, wel als vrucht (bergamot is een citrusvrucht uit Italie).Een korte scan in het wetenschappelijk archief levert wat kleinere studies op met een verlagend effect van bergamot op het cholesterol.Het is geen geregistreerd medicijn, maar wordt wel verkocht op internet (inderdaad duur).Als u het gaat gebruiken lijkt het me wijs op de manier te doen zoals u beschrijft: bovenop uw voorgeschreven medicatie.Altijd verstandig om van tevoren ook even kort te sluiten met uw behandelend arts, dan kan deze samen met u het eventuele effect evalueren.Succes!

    0
  • F S avatar
    Dat zijn mooie resultaten en het zou fantastisch zijn als jij dat ook kunt bereikenHet zou interessant zijn als je ons op de hoogte houdt van de resultaten bij jou.Ik zal eens links en rechts navragen of er binnen onze groep ervaring met dit middel is

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy