// Zorg algemeen

chelatie en of aderschoontabletten

Deze maand weer opgenomen geweest voor hartklachten, pijn op de borst bij geringe inspanning, moet steeds isordil gebruiken.
Gebleken is een vernauwing gevonden, niet operabel, wil dit met verhoging van medicijnen oplossen om klachten te verminderen.
Verhoging van cedocard retard 100 en Diltiazem HCI Sandoz retard 300 mg, helpt niet dus.

Ik wil alles aangrijpen om weer lucht te krijgen, en daarom mijn vraag, kan een kuur met aderschoon tabletten misschien een oplossing zijn?, geleverd door nova vitae.
Of de mogelijkheid van chelatie therapie?
Wie heeft hier ervaringen mee?
Nu kan ik nauwelijks nog iets, terwijl je dagelijks zou moeten bewegen om voor een goede bloeddoorstroming te zorgen, dat lukt mij niet meer.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • W K avatar
    Niet verwacht dat u een passende oplossing zou hebben voor mij, maar ik laat u weten dat ik met aderschoon tabletten ben begonnen.Wer het helpt laat ik het u weten, het heeft enige tijd nodig, een paar maanden of nog iets langer.Ik hou u op de hoogte.

    0
  • P T avatar
    Wat een vervelende situatie. Ik begrijp dat u zo vastloopt. Ik begrijp ook dat u van alles wilt proberen om toch maar van de klachten af te komen. Ik had nog niet gehoord van de 'ader schoon' tabletten, dus even opgezocht: er bestaat in ieder geval geen wetenschappelijk bewijs voor enig effect van deze tabletten. Over chelatietherapie (infuustherapie met o.a. vitamines, kalium, mium etc) bestaat veel discussie, daar zijn wel onderzoeken naar gedaan en het merendeel is gepubliceerd in gezaghebbende tijdschriften en toont aan dat er geen bewezen effect is. Het staat u natuurlijk vrij om van alles te proberen. maar ik kan u in ieder geval geen ondersteunende gegevens tonen, want die zijn er niet. Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren