// Zorg algemeen

bypasoperatie 3 maanden geleden en nu weer dichtgeslibd

Hallo,HELP AUB

Zijn er mensen bekend met bypasoperatie 3 maanden geleden en er is nu tijdens catherisatie duidelijk dat de 2 omleidingen en hartkransslagader weer zijn dicht geslibd!

Zijn er op dit forum mensen die dit ook hebben mee gemaakt en hoe zijn jullie verder behandeld na deze uitslag?

Waar kan ik informatie hier over vinden?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo.Het komt helaas zeker vaker voor. Het gaat zelfs om 20 tot 30% van de venen die dicht gaan. Een oorzaak kan zijn dat een omleiding dan eigenlijk niet nodig was omdat de bloedstroom vertraagd was, maar vat nog steeds toegankelijk. Het is dan ook de vraag bij u heeft u klachten en wat is de reden dat een vat is dicht gaan zitten. Soms wordt niks gedaan en wordt het geaccepteerd. Soms krijg je een dotterbehandeling en soms op nieuwe een operatie. Uw cardioloog zal beslissen wat er gedaan gaat worden. Vaak wordt uw situatie besproken in een overleg waarbij de chirurg en cardioloog aanwezig zijn. Die bekijken de beelden en bespreken wat de optie is. Sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy