// Zorg algemeen

bypas operatie l.been gehad maar zenuw beschadigd zit al 24 maanden met heftige pijnen niets wat helpt en kom ook niet meer buiten ben levend begraven zo voel ik mij

ik ben een man van 64 jaar ,altijd zeer aktief geweest hard gewerkt nu kreeg ik claudio aan mijn been dus van de verzekering eerst trainen dat heb ik 9 maanden vol gehouden tot mijn fysio zij we stoppen ik ga nu brief schrijven naar de vaatchirurg een top arts niks mis mee ,maar toen ik voor het eerst kwam was het 4cm afgesloten en dan ga je het trajekt in om te trainen ,na 9 maanden dat gedaan te hebben ben ik op 8 juni 2015 opgenomen en de ader zat tot grote schrik voor 18 cm afgesloten dus bypass operatie gehad die was gelukt gelukkig dacht ik ,dus kan straks weer alles nou nee dikke pech ,eerst gedacht dat de lymfen aan elkaar moesten groeien zou kunnen ben geen arts ,maar het bleek dat ze een zenuw in mijn beschadigd hebben daar ben ik 22 aug.2016 aan geopereerd geen baat toen 29 dec.2016 weer geopereerd ook die is mislukt ,slik zoveel medicatie waar normaal een paard van plat gaat en bij mijn komt de pijn er dwars door heen pijnpolie door lopen uitbehandeld ,nu wordt er ook gezegd sorry maar wij weten helaas niet wat wij nu nog kunnen doen zowel de vaatchirurg en de neurochirurg die geen kleine jongens zijn ,ze zijn zelf de beste van de wereld maar ik zou zo graag van de pijn afkomen of maar de helft minder pijn ben al 23 maanden niet meer buiten geweest alleen met mijn vrouw in de auto naar het ziekenhuis ,nu is mijn vraag zijn er meer lotgenoten die hier ook mee behept zijn ,laat A.U.B. wat van u horen Thnx allemaal en een ieder heel veel sterkte gewenst Gr.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H H avatar
    Indrukwekkend verhaal met grote consequenties voor je dagelijks functioneren, ik begrijp volledig dat je zoekt naar lotgenoten voor informatie en/of tips. Ik hoop dan ook dat andere gebruikers van dit forum je verhaal lezen en je evt. verder op weg kunnen helpen. Je verhaal komt nu in de rubriek "vraag het ons" te staan, een 2e optie is je verhaal ook onder te brengen in de rubriek "Forum" Veel succes/sterkte,vriendelijk groet.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy