// Zorg algemeen

Brandend gevoel ' van binnen'

Goedemorgen,

In januari heb ik een ablatie (voor AVNRT) ondergaan en de resultaten tot nu toe zijn verbluffend. Ik heb tot op de dag van vandaag geen enkele ritmestoornis meer gehad. Super!

Echter blijven een paar klachten nog op de achtergrond aanwezig. Zo heb ik af en toe een soort brandend gevoel op mijn borst (meer van binnen), ben ik regelmatig duizelig en voel ik nog veel overslagen. Is dit iets waar ik me druk om moet maken?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F H avatar
    Hoi,Ik herken dit ook. Een soort brandend gevoel, net of het brandend maagzuur is. Wat beschrijft herken ik ook. Net of ik nog gefocust ben op overslagen/stoornissen. Merk dat dit steeds minder wordt.

    0
  • L D avatar
    Ik hoor vaak dat mensen na een succesvolle ablatie voor een AVNRT een gevoel van overslagen overhouden. In mijn ervaring is dat tijdelijk. Ik zie het als een soort gevoeligheid voor overslagen die het lichaam heeft overgehouden aan het feit dat die overslagen voorheen de AVNRT in gang zette. Ieder mens heeft overslagen en dat gevoel van overslagen verdwijnt als regel in de loop van de tijd. Niet omdat ze er niet meer zijn, maar omdat je er minder gevoelig voor wordt. Maak je er vooral geen zorgen over. De duizeliheid kan ik niet verklaren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy