// Zorg algemeen

Bradycardie in de avond op de bank

Hallo,

Savonds op de bank heb ik vaak een trage hartslag tussen de 45 en 55 is dit normaal want overdag is die vaak snel, ongeveer rond de 70/80 maar soms ook 45 en 55 maar standaard elke avond na een paar uur op de bank liggen is die 45 maar de hartslag reageerd dan ook heel slecht op emoties dat die bijna niet sneller word. Ook heb ik hier vaak overslagen bij een paar achter elkaar die voelen als PVC's.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


5 REACTIES

 • S T avatar
  http://hart.volgers.org/notificaties/berichten/#&ui-state=dialog

  0
 • S T avatar
  ...ik heb ook een reveal ....en overdag tikt mijn hartslag de 160/170 aan en in de avond en nacht de 37 hartslagen ...met overslag ...sinds kort pijn op de borst en soms zelfs zuurstof te kort te zien op de hartfilm....ablatie gelukt maar na 10 wk terug gekomen ....en al zoveel medicatie gehad ....maar niks werkt of maar tijdelijk ...geen idee nog wat te doen ...doodvermoeiend ...ik hoop dat het bij u sneller tot een oplossing komt ! S6 !

  0
 • C H avatar
  Als u een Reveal Linq heeft, heeft u hier als het goed is een patient activator bijgekregen (een blauw kastje) wat u kunt activeren als u klachten heeft, het apparaatje neemt dan uw klachten tot 7 minuten terug op en zend deze door naar het ziekenhuis. Heeft u een ouder model Reveal dan is deze functie nog niet beschikbaar, maar ook dan "ziet" de Reveal afwijkende hartritmes en slaat deze op, waardoor deze op een later moment in het ziekenhuis terug te halen zijn. Bij deze Reveal zou u een schriftje kunnen bijhouden wer en welke klachten u heeft, zodat vervolgens bij het uitlezen van de Reveal gekeken kan worden of er op die momenten iets afwijkends in het hartritme te zien is.Ik kan me voorstellen dat deze klachten heel naar zijn en dat u graag zou willen weten waar deze vandaan komen. Helaas hebben ze op de huisartsenpost niet de juiste apparatuur om een Reveal uit te kunnen lezen. Hiervoor moet u in het ziekenhuis zijn. Aangezien u de klachten regelmatig erv, lijkt acuut handelen (via 112) niet vereist. Op afstand is het echter moeilijk te beoordelen waardoor deze klachten worden veroorzaakt. Ik raad u dan ook aan om contact op te nemen met de afdeling cardiologie waar u onder behandeling bent, om uw Reveal uit te laten lezen. Uiteraard ben ik zeer benieuwd naar de bevindingen.

  0
 • T T avatar
  Hoi mevrouw ,Ja ik heb hier wel last van kan heel slecht focussen en heb het koud en ben duizelig en word vaak ook wat bleek/grouw.Maar nu vroeg ik me af wer bel je voor zo iets 112? Want ik heb een reveal recorder maar af en toe fladdert die zo raar en heel onregelmatig dat ik denk nou stopt die ermee. Heb echt geen idee wer je moet bellen met de huisartsenpost van mijn regio heb ik zeer slechte ervaringen..

  0
 • C H avatar
  Een gemiddelde hartslag ligt rond de 80 slagen per minuut. Het is normaal dat deze langzamer wordt wer u rustig of ontspn bent. In uw geval wil dit zeggen dat hij dan dus terugzakt tot 45-55. Het belangrijkste is hoe u zich hierbij voelt. Ik ben benieuwd of u ook klachten erv, wer uw hartslag wat trager wordt?

  0

Je moet Inloggen om te reageren