// Zorg algemeen

Boezemfibrilleren geen pretje

ik ben met mijn medicijnen begonnen
12 augustus 2012.tot noch toe hat ik alleen periodiek dat mijn polsslag omhoog ging en met overslagen dat duurde nooit lang hooguit een kwartier na dat ik de helft van een tabeletje hat ingenomen.nu heb ik voor het eerst ondervonden en wel op 7 Maart 2015,dat was op een zaterdag in de namiddag dit hat ik noch nooit meegemaakt dus dat was wel schrikken.ik voelde echt aan de linkerkant bij mijn Hart dat de Boezems onregelmatig aan het werk was.ook een hoge polsslag met overslagen.ziekenhuis gebelt moest een 1tabeletje innemen dat was om halfnegen s'avonds.om half tien merkte ik een rustige polsslag . ik was weer blij maar dat duurde niet lang
ik ging om 12 uur naar bed toen begon het weer opnieuw ik raakte helemaal in paniek vreselijk.ziekenhuis weer gebelt
dokter zij dat het niet nodig was om te komen want het was geen noodgeval ik hat geen pijn aan de linker borstkant maar om mij gerust te stellen mocht ik wel langs komen dat heb ik gedaan met de Taxi er na toe binnen 10 minuten was ik er .wat ik niet snap is in de taxi hat ik noch hoge polsslag en overslagen.toen er een Hartfilmpje werd gemaakt was alles weer stabiel.en de uitslag was regelmatig hartritme.ik hoop toch niet dat ik daar regelmatig last van krijg zie er zo tegen op.ook om naar buiten te gaan.dokter zij dat iedereen met hartrimestoornis dat heb ,dus is daar niks meer aan te doen ? ik heb ook last dat mijn handen vooral linker hand maar ook wel rechts wit worden zal wel met mijn bloedsomloop te maken hebben.op 24 Maart heb ik een afspraak bij mijn huisarts wegens de hoge bloeddruk de bovendruk is wat aan de hoge kant.
Hartelijk dank voor de moeite die jullie nemen wij zijn blij met jullie.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • H H avatar
  U zegt het ECG is nodig om vast te stellen welk Type ritmestoornis U heeft.maar ik ben in 2012-8,is er al een ECG gemaakt want ik werd thuis niet goed en dat hebben ze op een ECG ondekt lag de hele middag op de Hartbewaking met plakkers op mijn borst.en daar heeft de arts de medicijnen op afgesteld.

  0
 • M B avatar
  Registreert de pacemaker of icd dat dan niet?

  0
 • L D avatar
  U heeft mogelijk een hartritmestoornis gehad. Het komt veel voor dat ze net stoppen op het moment dat de dokter het zou kunnen vaststellen op een ECG.U maakt ook duidelijk dat u de onzekerheid dat het zomaar weer zou kunnen terugkomen erg vervelend vindt. Dat hoor ik vaak.Gelukkig kunnen we bijna altijd dergelijke ritmestoornis goed behandelen, of met pillen of met een katheter-ablatie (via prik in de lies).Belangrijk is dus dat het toch een keer lukt om een ECG te maken tijdens uw klachten.Probeer niet te bang te zijn, de oplossing komt heus wel. Het ECG is nodig om vast te stellen welk type ritmestoornis u heeft. Als we dat weten, dan kan de definitieve oplossing bepaald worden.

  0

Je moet Inloggen om te reageren