// Zorg algemeen

boezemfibrilleren en vocht

als je boezemfibrilleren heb hou je dan ook vocht vast
en ben je dan ook kort ademig bij eventuelen inspanningen zoals lopen van de trap
en last tussen je schouderbladeren.
het is net dat alles vlug begint te verzuren ban je spieren.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

  • O B avatar
    als ik een aanval krijg dan moet ik heel veel plassen en soms erge pijn in me rug ik denk van mijn nieren een hele lage bloeddruk en een hartslag van tussen de 80 en 150 ,meestal is zo iets rond de 12 uur en dan opeens dan stop het weer en alles is normaal ,heb wel hoge bloeddruk en mijn medicatie is 2x sotallo 80 mg eliquist als bloedverdunner 5 mg verder 20 mg lisinopril en 5 mg amlodpine gekregen als in plaats van een plaspil en ook nog allopurinal voor tegen de jicht 300 mg maar ik doe ze door de helft dus 150 mg,ik denk zelf dat ik die ritme stoornis krijg door de sotalol elke keer is het maar afwachten of het goed gaat na inname ,wil wel eens verapromil gaan gebruiken maar ik heb zo rare cardioloog dat ik het niet eens wil vragen.of terug naar 40 mg sotalol omdat mijn hartslag soms onder de 50 zit.vraag me af of je bij een aanval direct naar de eerste hulp mag ben daar 1 keer geweest met een ziekenauto maar de cardio ging niet door omdat ik toen geen bloedverdunners slikte.o ja hartkloppingen heb ik de hele dag door ook bij geen bf.

    0
  • L K avatar
    Toen het Bf bij mij vastgesteld werd, had ik een zéér benauwde nacht achter de rug in een Zwisters chalet. Na alarmering van een arts werd ik per ambulance gezwind naar een ziekenhuis gebracht. Daar werd op de eerste hulp deze foto gemaakt. Desgevraagd zei de arts dat alles wat grijs is aan de longen water is, en het kleine beetje zwart is lucht en nog beschikbaar voor ademhaling. Eigenlijk heb ik nooit uitleg gehad, hoe dit nu kwam

    0
  • K V avatar
    heb nu een hartslag tussen de 58 en 135 hoe krijgik die weer vlug op een ritme.

    0
  • L D avatar
    Bij een aanval van boezemfibrilleren kunnen er meerdere klachten ontstaan, zoals hartkloppingen, kortademigheid en pijn op de borst.Het hart gaat bij boezemfibrilleren heel vaak niet alleen onregelmatig, maar ook sneller kloppen. Hierdoor kan het hart ook minder goed werken, waardoor sommige mensen inderdaad vocht vast houden en kortademig worden. Dit is niet bij iedereen het geval; sommigen mensen voelen er niets van.Een vervelend gevoel tussen de schouderbladen of op de borst hoort hier ook bij.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy