// Zorg algemeen

Boezemfibreren

goedenmiddag. Eergisteren had ik een operatie aan de knie en toen ik over moest stappen op de operatiebed ging mn hart behoorlijk kloppen door de inspanning. Toen ik uit de narcose kwam hoord ik de anestesist zeggen dat ik naar de hartbewaking ging want ik had boezzemfibrilen. Nu heb ik bloedverdunners gekregen en ik had al bloeddrukverlagers na een  Ablatie 4 jaar geleden. En nu ben ik erg bang en angstig. Is dat normaal of ben ik een stresskip (ben ik trouwens). Ik neem nu een Oxazepam en wordt dan wat rustiger. Ben ik voor niks bang! 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik weet niet of u een stress-kip bent, maar boezemfibrilleren is blijkbaar niet nieuw voor u. Ik denk dat de goede stappen gezet zijn om u nu alvast bloedverdunners te geven. Verder onderzoek door de cardioloog adviseer ik wel. Ik kan zijn dat deze episode van boezemfibrilleren, na de operatie, eenmalig was, omdat het was veroorzaakt door de operatie (bijv door de anesthesie), het kan ook zijn dat het inmiddels vaker terug komt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy