// Zorg algemeen

boezemfibleren



Uw vraag:
Ik ben een man van 52 jaar. Ik heb een pacemaker en vanaf 2011 geregeld vaak maanden last van boezemfibrilleren. Nu ben ik bij een voorlichtingsdag geweest over een ablatie via de lies. Nu heb ik begrepen als je het al lang hebt dat de percentatie van het slagen in een keer maar 50% is bij andere 80%. Nu kan ik ook een operatieve ablatie ondergaan daar is het 80% dat het slaagt alleen een zwaardere ingreep. Nu zou ik graag nog wat meer informatie willen en dat U mij misschien iets verder kunt helpen met het beslissen welke ingreep ik zou moeten doen vind het zelf namelijk erg moeilijk. Zitten er haken en ogen aan. Alvast bedankt voor U tijd
Wie heeft er ervaring mee

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    vragensteller,Ik kan uw vraag niet beantwoorden zonder specifieke informatie. het bezwaar van dergelijke percentages is dat het gemiddelden zijn, en dat de kleine verschillen tussen patienten maken of het 30% is of 70% (gemiddeld 50%).Kortom, ik adviseer u een gepsrek te vragen met een terzake deskundige elektrofysioloog, die dergelijke procedures ook zelf uitvoert.Of, als u daar niet verder komt, een andere deskundige te raadplegen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy