// Zorg algemeen

Bloed verdunners

Beste

Ik moet binnenkort een katerisatie ondergaan, en moet nu het medicijn Acetylsalicylzuur Mylan 80 mg slikken. Als ik deze inneem krijg ik korte tijd later een lage hartslag en voel mij daar niet lekker bij.

Ik heb in het verleden kleine tia in mijn hoofd gehad en daar had ik nog geen bloedverdunner voor nodig maar bij de laatste controle vond mijn cardioloog het beter dat ik ze zou gaan slikken,  met het gevolg dat ik er niet tegen kan, nu zegt de cardioloog er mee te stoppen welk risico loop ik hiermee en is er een ander alternatief.

Andere medicijnen die ik slik zijn Bisoprololfumaraat en Losartankalium.

In afwachting op u antwoord verblijf ik.

Joke


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Goede vraag.Acetylsalicylzuur is een middel dat met name gegeven wordt effectief is voor mensen met vernauwingen van de kransslagaders. U moet nog een hartcatheterisatie krijgen. Als dat betekent dat er bij nooit eerder vernauwingen zijn geconstateerd kunt u denk ik wel even de catheterisatie afwachten.Als u dan toch een bloedverdunner moet gebruiken zijn er wel alternatieven zoals plavix.Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy