// Zorg algemeen

bloed jaagt

Goedemorgen geachte lezer,

Gedurende de nacht en vroege ochtend wordt ik wakker met a.h.w. een aanval van jagend bloed door mijn hart, een soort tsunami, gepaard gaande met een kletsnat hoofd van het zweten. Ik ben bekend met overslagen.

Ik heb de cardioloog gevraagd wat dit kon zijn en zij weet het ook niet. Ik heb een Holteronderzoek gehad en op het knopje gedrukt wanneer het begon, maar er is niets op de registratie te zien. (behalve toch nog enige overslagen waarvoor ik al gedurende een aantal jaren medicatie, Tambocor, krijg) Door dit alles slaap ik slecht; het neemt na enige tijd wel af, maar zodra ik op een andere kant of op mijn rug ga liggen begint het weer van voren af aan. 

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn of ervaring met iets dergelijks?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • W D avatar
    Goedemiddag,Het is nog steeds hetzelfde, kan er soms een klepprobleem zijn?Verder heb ik ook sinds 1991 de ziekte van Raynaud; kan dit een oorzaak zijn van coronaire spasmen? En gezien het tijdstip: Prinz Metall?

    0
  • P V avatar
    Sorry, door een misverstand zie ik uw vraag nu pas. Echter, evenals Uw eigen cardioloog, kan ik ook geen oorzaak bedenken voor uw klacht, zeker als het ritme goed is, wat de holter uitwijst. Ook buiten het hart kan ik zo geen verklaring vinden. Het is overigens zo dat er ook niet voor alles wat we voelen of waarnemen een medische verklaring moet zijn, en ik zou proberen hier ook niet te veel naar te zoeken en het maar gewoon proberen te accepteren...als het lukt.Hetzelfde geldt een beetje voor de overslagen, u schrijft dat u "..toch nog overslagen.." hebt, ondanks de Tambocor. Natuurlijk hebt u nog overslagen, die horen bij het mensenleven. Tambocor kan het in het gunstigste geval een beetje verminderen, maar ze zullen niet helemaal verdwijnen...

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy