// Zorg algemeen

BIJNA FLAUWVALLEN - ENG

Deze ochtend was ik rustig aan het schetsen met vrienden. We waren deze schetsen aan het bespreken. Plots leek het afsof ik even niets meer hoorde, daarna draaide ik helemaal weg en werd alles duizelig, kort daarna begon mijn hart op hol te slaan, begon ik te zweten, trillen en werd ik bleek. Ben net niet flauwgevallen, maar ben wel enorm verschoten. Ik ben sinds een jaar al 3x effectief flauwgevallen, dit zonder het voelen aan te komen. Laatste keren heb ik meer het gevoel alsof ik ga flauwvallen. Wat ik deze ochtend had was zeer beangstigend. Het leek net alsof mijn hart even stopte met kloppen en daarna op hol sloeg. Heb eerder al eens cardiologische testen gedaan, maar die bleken normaal te zijn (EGO, ECG). Kan dit toch iets cardiologisch zijn of in welke richting moet ik denken? Het lijkt alsof ze geen oorzaak vinden en het dan maar zo laten...


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo.Het lijkt mij verstandig om naar de huisarts te gaan. Deze kan onderzoek ingang zetten en u door verwijzen. Zeker omdat u dit gevoel vaker heeft. Op een ecg zien we wat u op dat moment aan ritme heeft en we weten niet wat het ritme is op het moment dat u het gevoel heeft bijna weg te raken en het op hol slaan van uw arts. Er zijn inmiddels meerdere mogelijkheden om dat wel te vangen of onderzoeken. Veel sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy