// Zorg algemeen

Bij vertwijfeling

Is er ergens in Nederland een instelling waar als je lang onbegrepen of chronische maar onvindbare hartklachten hebt, voor een langere tijd onderzocht kan worden en waarbij niet alleen naar het hart gekeken wordt?
Ikzelf heb nu 2x een ablatie gehad voor boezemfibrilleren en dat is ook vrij goed gegaan maar ik hou veel klachten die misschien wel of niet met het hart te maken hebben.
Bij het laatste holteronderzoek waren er wat dingen te zien die mijn cardioloog niet kon plaatsen, dit waren dan runs met meer dan 225 slagen die kort waren maar wel meerdere malen op een dag.
Hij kon niet verklaren waar deze weg kwamen en waarom ik ze had en hij betwijfelde dan ook dat dit wat met boezemfibrilleren te maken had en zou nog navraag doen bij collega's maar daar heb ik verder geen respons op gekregen.
Ik wordt zo langzamer hand helemaal gek hier, want ze komen steeds vaker en intenser voor in samenhang met een drukkend en benauwd gevoel boven in de borst zo'n 4 vingers onder de adamsappel en het gevoel alsof daar iets vast zit en hoofdpijn boven mijn linker oog.
Ikzelf heb het idee dat het samenhangt met mijn slokdarm maar die is onderzocht en was niks vreemd mee of de nervus vagus .
Ik heb net een traject beÃĢindigt voor mensen waarbij de pijn “tussen de oren zit” en veel getraind (3x per week) voor 3 maanden, maar het is alleen maar erger er op geworden.
Het trainen op zich ging goed, maar zodra ik in de rust was en ben breekt de hel los en komt de pijn en overslagen en versnellingen opzetten in het m2.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Als u mijn mening vraagt is uw klacht niet "onvindbaar", of "onbegrepen", of "tussen de oren". Het lijkt mij vrij logisch dat u die hele snelle hartritmes voelt en dat die ook uw klachten veroorzaken. Als u ze vaak heeft dan kan ablatie een uitkomst bieden, of andere medicijnen als ze zeldzaam zijn.Ik kan u geen passend advies geven, omdat gedetailleerde gegevens ontbreken; bovendien kunnen we in deze website de spreekkamer nooit vervangen. Ik hoop dat u dat begrijpt. Kortom, ik adviseer u ook om stappen te nemen om die snelle hartritmes gewoon te laten behandelen.Sterkte!

    0

Je moet Inloggen om te reageren