// Zorg algemeen

Bewegen bij boezemfibrilleren

Ik slik 100mg metropolol en 100 mg flecainide, eigenlijk helpt t niet echt heel veel maar miet binnenkort weer naar cardioloog.

Mijn vraag is echter:  je moet almaar bewegen en bewegen.......maar ik heb ook nog COPD, astma en 3 soorten reuma, bewegen is voor mij n ramp......wat te doen?

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • M B avatar
  je MOT bewegen zeggen ze om je heen. ik zeg dan vaak: de MOTTEN zitten in de linnenkast. doe wat je voelt dat je kan, of doe niet wat je niet durft. Stel er kalmte tegenover, zoek iets rustgevends: muziek, een lekkere maaltijd of een afleidend gesprek met een goede lach. Gewoon op bed mag ook. Lekker warm onder de deken duiken.

  0
 • H x avatar
  Je kunt bij een zorgwinkel ook een fietstrainer kopen,dat zijn eigenlijk alleen de trappers,zet ze voor je stoel(misschien een kussen in de rug) en je kunt toch een beetje bewegenIn een sportzaak verkopen ze gewichten ( het laagste gewicht kiezen)deze kun je om je polsen/ enkels vastzetten met klittenband en dan de armen/benen bewegen,staand of vanaf de stoelWeet natuurlijk niet of dit voor jou haalbaar is,maar je kunt het altijd uitproberen in de winkelHeb zelf jaren tai chi gevolgd,is ook op de stoel te doen,dit is langzaam bewegen zonder druk,juist erg goed voor reuma/hartpatiƫnten,maar nogmaals iedereen voelt zelf wel of het mogelijk is of niet

  0
 • P V avatar
  Meer in het algemeen, bewegen is goed, hoe meer hoe beter...maar als het kan, dan gaat het niet.Voor het boezemfibrilleren is het niet echt nodig om veel te bewegen. Waarschijnlijk zal de cardioloog de flecainide nog wat verhogen, en anders met U praten over een eventuele ablatie. Succes!

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy