// Zorg algemeen

Benauwd en drukkend gevoel na ablatie

Ik heb vorige week donderdag een ablatie gehad ivm AVNRT. Sindsdien heb ik het benauwd. Nu vooral na het lopen van een trap. Drukkend gevoel op de borst (niet constant) en soms ook pijn. Mijn temperatuur schiet geregeld omhoog. Dit laatste is een paar maanden voor de ablatie begonnen. En heb er nu nog last van. Is dit herkenbaar met de temperatuur? (ben 38) En is het normaal om het nog zo nu en dan benauwd te hebben en een drukkend soms pijnlijk gevoel bij mijn hart?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Het kan inderdaad na een ablatie voorkomen dat er druk op de borst voorkomt, die erger wordt bij diep inademen, wat dan ook weer een gevoel van kortademigheid kan veroorzaken. Het kan ook bij platliggen erger worden, en bij voorover zitten weer minder. Deze pijn ontstaat door irritatie van het hartvlies, en kan tot wel enkele weken duren. Het geeft niets met een hartinfarct te maken, en gaat vanzelf weer over.Maar, als het bij u erger wordt, of het probleem is anders, dan adviseer ik u om contact op te nemen met het ziekenhuis waar u behandeld bent.De temperatuur kan ik niet verklaren, ook omdat het al voor de ablatie aanwezig was. Als dat blijft bestaan dan adviseer ik u daarvoor naar de huisarts te gaan, als het echt koorts is.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy