// Zorg algemeen

Behandeling VES

Ik heb sinds 3 jaar meer dan 10800 multifocale VES per 24 uur holteronderzoek.Sinds dit jaar heb ik bisopropolol 5 mg gekregen van de cardioloog. tot nu toe merk ik geen verschil.Ik zou graag willen weten of het uitmaakt voor de medicatie of de extrasystoles optreden in rust of bij activiteit.Heeft de sauna affect op een VES.En als ik straks op wintersport ga op een hoogte van 1600 meter, wat is dan het effect van de bètablokker op mijn kunnen?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    Ventriculaire extrasystolie is een bekend probleem en oorzaak van veel angst en onrust. Meestal is het een onschuldig verschijnsel. Dat geldt vooral als het hart verder normaal is bij echo onderzoek en/of MRI en als ze bij inspanningsonderzoek verdwijnen.. Dat zijn dus onderzoeken die bij u gedaan moeten worden. Bij echo onderzoek wordt ook gezien of de pompkracht normaal is. Bij veel klachten of verminderde pompkracht kan medicatie soms helpen, of kan een ablatie worden verricht ter bestrijding van de klachten of ter verbetering van de pompkracht. Als ze beoordeeld worden als onschuldig gelden er geen beperkingen, ook niet tav wintersporten

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy