// Zorg algemeen

Baypass operatie via sleutelgat operatie

Hoi Allemaal,

Mijn vader (84Jr) heeft verkalkte aderen en dotteren is mislukt en heeft nu een paypass operatie in het verschiet.Hij zou graag naar Hasselt gaan om dit via die sleutelgat operatie. Nu wonen wij in Nederland en zijn bij het VGZ wordt deze operatie vergoed?! Even kort door de bocht gezegd..

Lieve groet

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • m v avatar
  Ook ik heb hier een vraag over.ik ben bij het Izz en kreeg te horen dat met dit ziekenhuis in Hasselt geen contract heeft. Alleen met Antwerpen, dus een ziekenhuis in heel Belgiƫ??Gevolg dat ik als wel toestemming geeft na een offerte..van dit ziekenhuis..ik zelf 20% moet bijbetalen..Vind dit erg vreemd.. ik heb een polis met vrije keuze ziekenhuis.. als je dan 20% zelf moet betalen?? is dit geen vrije keuze mi? Zeker niet als het gaat om deze dure operaties.Vraag me dan ook af hoe jullie dit probleem hebben opgelost. dr Yilmas werkt nl alleen in dit ziekenhuis.Verder weet ik dat operaties in Belgiƫ zelfs goedkoper uitgevoerd worden dan in NL?.

  0
 • W F avatar
  Bij mij is de operatie helemaal vergoed, heb een bypass operatie in Hasselt gehad in uari dit jaar. Het kan nooit kwaad even te informeren of je polis dit dekt, ik heb eind vorig jaar de polis er wel voor moeten wijzigen dat het buitenland ook vergoed werd, maar Hasselt is een prima keuze, Dokter Yilmaz heeft mij geopereerd, was binnen een week thuis, geen borstbeen doorgezaagd en slechts een litteken ter grootte van een pink. In een woord geweldig. Hoop dat dit bericht nog op tijd door je gelezen wordt

  0
 • H H avatar
  Begrijpelijke vraag waar ik helaas geen antwoord op heb, VGZ lijkt mij de aangewezen instantie, zij kunnen je vertellen wat de voorwaarden zijn voor eventuele vergoeding.Hopelijk zijn er ook lezers op dit platform die hier reeds ervaring mee hebben en dit met je willen delen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy