// Zorg algemeen

atriumfibrilleren hevig zweten en hart gaat als een malle te keer

Hallo allemaal, ik heb al 10 cardioversies gehad en omdat ik geen Amiodarion wilde slikken met alle verschrikkelijke bijwerkingen van dien en omdat het infuus met flecainide niet hielp kreeg ik geen cardioversie meer. Ik heb dus nu iedere dag hartritmestoornissen. Heb ook nog eens een pulserende Tinnitus dus iedere onregelmatige hartslag hoor ik direct. Als ik in bed lig gaat het hart als een malle te keer en als ik op sta ook. Ik transpireer de hele dag vreselijk, mijn haar is drijfnat. Volgens de cardioloog is een ablatie voor mij niet geschikt ivm leeftijd, 72, gewicht en conditie. Zou veel te veel risico's inhouden. Ik weet nu niet wat ik moet doen, slik geen medicijnen voor het hart meer alleen metropolol. Alvast dank voor ieder antwoord. Fijn weekend en vr groet:


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • M B avatar
    Nie waar wat zegt. Amiodaron MOET bijwerkingen geven op je schildklier, en die veroorzaakt de ritmestoornis. Vind je het gek, Amiodaron bevat per dagdosis 600x de ADH aan jodium. Wiens schildklier kan dáár tegen?Mevrouw, een tip: ga eens langs een goede homeopaat. Ik heb zelf veel baat bij hun behandeling. Zij weten meer over de bijwerkingen dan onze cardiologen (mogen) zeggen.

    0
  • P V avatar
    U bent in en lastige situatie terecht gekomen... Ik heb te weinig achtergrond informatie, maar ik kan wel een paar dingen zeggen:1. Amiodaron is een geneesmiddel dat inderdaad wat bijwerkingen kan geven, maar dat hoeft niet. Er zijn duizenden mensen die geen bijwerkingen naam amiodaron hebben, dus proberen zou een mogelijkheid zijn, het is wel het meest effectieve middel wat er is...2. Flecainide, het helpt als infuus niet, maar misschien wel als pil?3. Leeftijd is geen criterium voor een catheterablatie, wij behandelen veel mensen van 72 of ouder4. Gewicht is wel een issue voor ablatie. Mensen met een belangrijk overgewicht hebben een lagere succeskans en grotere kans op complicaties bij een ablatie; en als mensen afvallen, worden de klachten vaak al minder of verdwijnen soms helemaal. Bij ernstig overgewicht kan ook een maagverkleining een optie zijn.Gezien uw klachten moet er denk ik wel echt iets gebeuren, maar er moet zeker een

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy