// Zorg algemeen

Atrium firbrilleren

Hallo graag zou ik via deze weg willen weten wat te doen.

Ik ben 55 jaar en al sinds 2003 heb ik Atrium Fibrilleren, je kunt wel zeggen dat, ik bijna ieder jaar in het ziekenhuis beland voor een cardioversie.Het lukt altijd in een om  het weer in het juiste ritme te krijgen.Als het weer in het juiste ritme is voel ik mij gezond kan weer gewoon sporten enz.

Het is ook een keer vier jaar weggebleven, het is lastig maar wat is verstandig een abflatie ondergaan of een keer per jaar een cardioversie.Ik moet zeggen dat, het nooit te zeggen is wanneer het ritme weer van slag gaat meestal bij veel stress en vermoeidheid.

Wat is mijn slagingskans als ik een ablfatie ondergaat en wordt het dan misschien alleen maar erger ik slik momenteel Tambocor 200.

Vriendelijke groeten

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • r v avatar
    ik had al 4 jaar last soms 2x per jaar daarna werd het ieder jaar erger op het laatst 3x per week heb toen besloten omdat het mijn leven ging beheersen tot een cryoablatie omdat dit voor mij het was ben 13-12-2016 geholpen en tot op de dag van vandaag geen last meer gehad.ik voel geen verschil wat betreft conditie fietste 9000km per jaar ben nu weer op zelfde niveau alleen zoek ik de grens niet meer op ik ben nu 60 dus verstand gebruiken.zag erg op tegen de ingreep maar is niet nodig zelf het aanprikken van de lies voelde in nauwelijks daarna licht roesje gekregen na de ingreep een drukverband en GEEN napijn gehad.het enige vervelende was 10 uur op je rug liggen dat valt tegen na een 10 dagen weer een fietsrit gedaan van 70km zonder problemen. kortom laat je goed voorlichten en geef je over . en veel sterkte met je beslissing.

    0
  • L D avatar
    Uw vraag kun je ook lezen als 'wer is het boezemfibrilleren erg genoeg om er een ablatie voor te doen?'. 1 keer per jaar is inderdaad niet vaak, maar een cardiovesie is natuurlijk weer best ingrijpend. Ik adviseer u om dat in een goed gesprek met een elektrofysioloog, die ook dezee behandeling uitvoert, te bespreken.U kunt er inmiddels van uit gaan dat de succeskans van de eerste ingreep rond de 80% is. De kans dat het erger wordt is vrijwel nihil. Zo'n invasieve ingreep kent wel risico's, zoals lies-problemen, bloed in het hartzakje, en zeer-zeer zeldzaam, een beroerte. maar, vergeet ook niet dat een cardioversie ook risico's kent!Ik ben ook erg benieuwd wat andere patienten met boezemfibrilleren, en vooral de mensen die de behandeling al hebben gehad, op uw vraag kunnen antwoorden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy