// Zorg algemeen

atrium fibrelleren

ik heb een vraagje ik heb hem eerder gevraagd op facebook
in een prive berichtje bij hart volgers heb daar antwoord op gekregen
wel een goed antwoord ,nu doe ik het hier
ik heb al jaren last van atrium fibrelleren
ik heb ook andere klachten ik ben nu 76 net geworden
in 1975 heb ik een baarmoeder verwijdering gehad
ik was nog jong en moeder van 3 kleine kinderen
daarna veel ellende onder andere een beroerte
en daarna ME en FM ook van jongsaf aan ernstige artrose
wat veel ellende naar de rug en borst veroorzaakt
ik heb voortdurend onrust in mij ,dat mijn hartslag en bloed druk opjaagt ,afgelopen 3 maanden 10 keer met de ambulance opgehaald en in het ziekenhuis gelegen ,nu moet ik in plaats ,van 50 mg 150 mg selokeen slikken en honderd mg flecainide,het helpt wel tegen de atrium aanvallen maar de onrust blijft ik heb angst voor die aanvallen ,ook mijn man kan er niet meer tegen hij heeft 2 x een tia gehad ,we willen er zo graag even uit want zo gaat het niet goed ,ik zal een stukje plaatsen wat ik las en dat slaat precies op ons



Veel patiënten – maar niet alle – hebben last van heftige hartkloppingen en een opgejaagd gevoel. Ook duizeligheid, vermoeidheid en kortademigheid komen voor. Dat kan beangstigend zijn, vooral omdat een aanval van boezemfibrilleren vaak onverwachts komt. Van die angst hebben patiënten soms nog het meest te lijden. Ze durven bijvoorbeeld niet meer te sporten of op vakantie te gaan uit vrees dat er iets fout gaat met hun hart en ze niet op tijd hulp zullen krijgen.
dus ik zie dat ik niet de enige ben heeft iemand een oplossing voor ons
groetjes de sterke



0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Fijn dat u door onze website kunt ervaren dat u niet de enige bent. Dat is toch een kleine troost.Er zijn vele oplossingen voor boezemfibrilleren. Medicijnen is een oplossing, maar dat werkt bij u niet goed genoeg. U kunt andere medicijnen gaan gebruiken, maar er zijn ook andere oplossingen. Catheter-ablatie (veel over te lezen op website) verrichten we in het Catharina Ziekenhuis ook bij mensen van uw leeftijd; ik weet natuurlijk niet, met de gegevens die u nu geeft, of u daar voor in aanmerking komt.Een pacemaker en kleine His-ablatie wordt ook bij mensen van uw leeftijd gezien als een goede oplossing. Tot slot, ook chirurgische behandeling behoort tot de mogelijkheden. Maar, opnieuw, ook hiervan weet ik niet of u daarvoor in aanmerking komt.Bespreek het met uw cardioloog, die kan met u deze oplossingen bespreken.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy