// Zorg algemeen

Atriaal ritme op holtermonitor

Beste cardioloog,

in mijn holterverslag wordt gesproken over een met grote regelmaat voorkomend atriaal ritme. Wat is dat en is dat gevaarlijk? Ik moet pas over 2 maanden naar de cardioloog en ik maak me er wel heel erge zorgen om.. daarnaast heb ik 458 PAC's gehad. Is het gevaarlijk als het hart regelmatig een atriaal ritme heeft?

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Nee hoor, maakt u zich geen zorgen. Veel mensen hebben bij tijd en wijle een atria ritme. Dit betekent dat het hartritme op een andere plek dan de sinusknoop ontstaat. PAC's zijn overslagen uit de hartboezem. Ook die kunnen geen gevaar.We realiseren ons dat de wachttijden in de ziekenhuizen vaak te lang zijn. De oplossing daarvoor is veel lastiger dan het lijkt. Ik zie het ook als het blind streven naar efficiƫntie in de afgelopen jaren om de bezuinigingen het hoofd te bieden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy