// Zorg algemeen

Atriaal ritme

Beste cardioloog,

in mijn holterverslag wordt gesproken over een met grote regelmaat voorkomend atriaal ritme. Wat is dat en is dat gevaarlijk? Ik moet pas over 2 maanden naar de cardioloog en ik maak me er wel heel erge zorgen om.. daarnaast heb ik 458 PAC's gehad. Waarom klopt mijn hart regelmatig atriaal?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    U maakt zich erge zorgen omdat U wel een uitslag van een onderzoek hebt gehad maar nog geen uitleg... De vraag is hoe dit kan....? Heeft Uw cardioloog U de uitslag van het onderzoek gestuurd zonder daar iets bij te vertellen? Of hebt U zelf de uitslag van het onderzoek kunnen inzien door in te loggen in ht ziekenhuissysteem? Dit laatste is een helaas niet te stoppen trend, het kunnen inzien van je eigen onderzoeksuitslagen zonder uitleg van een arts. En dat geeft dus zorgen en problemen...Het normale ritme van het hart komt uit de sinusknoop. We hebben allemaal wel wat losse overslagen (zoals Uw 458 PACs), maar soms kan een ander plekje in het hart, meestal in de boezem, ook even het ritme overnemen van de sinusknoop. Dit komt bij meer mensen voor, en heeft geen enkele betekenis. Wees vooral niet bezorgd. En voor U en voor alle andere mensen die hun uitslagen willen bekijken in het ziekenhuis: Het mag, het kan, maar je kunt de uitslagen van je onderzoeken beter direct met je dokter bespreken, dat scheelt een hoop zorgen!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy