// Zorg algemeen

ASPECIFIEKE INTRAVENTRICULAIRE GELEIDINGSSTOORNIS

Goedeavond,

bij de laatste inspanningsecg die ik onlangs gedaan heb  was er in rust sprake van een aspecifieke intraventriculaire geleidingsstoornis. Tijdens het consult met de sportarts is dit niet benoemd maar ik lees dit nu terug in het verslag. Er achter staat geen afwijkingen. Hoe moet ik dit als leek interpreteren?

Bij voorbaat dank.

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Een aspecifieke intraventriculaire geleidingsstoornis betekent dat de elektrische geleiding in het hart ietwat vertraagd is, maar niet zodanig dat het consequenties heeft. Dat zal dan ook waarschijnlijk de reden zijn dat de sportarts het niet benoemd heeft. Ik adviseer u om de sportarts even bevestiging te vragen dat het inderdaad om iets gaat dat, zoals door mij genoemd, geen consequenties heeft.Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy