// Zorg algemeen

Artriitis Temporalis

Hallo, Ik heb een vraagje over artriitis Temporalis dat is een ontsteking van de slagader aan de zijkant van het hoofd  Het is erg pijnlijk en mijn zicht is aan die kant ook sterk achteruitgegaan. Ik heb al oogonderzoeken gehad , maar het komt dus niet van mijn oog af. Wat ik mij nu afvraag .... ik ben 3x gedotterd en heb 5 stents vanwege vernauwde kransslagaderen, of die ontsteking van de ontsteking van de slagader daar ook mee te maken zou kunnen hebben.

Weet iemand dit toevallig??


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    Dat is een begrijpelijke vraag, maar het antwoord is: nee. Arteriitis temporalis gaat nooit in je kransslagaders zitten. De oorzaak daar is in vrijwel alle gevallen atherosclerose, ofwel 'aderverkalking', een hele andere aandoening dan de ontsteking aan deze slagader bij je slaap.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy