// Zorg algemeen

Artikel in de VOlkskrant van gisteren

Goedemiddag,

 

Wat vindt u van het artikel over Natasja de Groot in de Volkskrant van gisteren? Daar wordt gesteld dat ablatie voor veel patienten niet werkt, terwijl mij gezegd is dat de kans dat ik door een ablatie van alle boezemfibrileren af ben 80% is. Ik sta momenteel op de wachtlijst voor een ablatie.

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F B avatar
    Ik zou het zeker doen ik heb altijd heel veel gesport en kreeg toen hartritmestoornissen erg moe en vaak als wij in het buitenland met de camper waren moest ik daar naar het ziekenhuis voor een cardioversie om de boel te resetten het eerste wat wij deden als wij ergens aankwamen was kijken waar hrt dichtsbijzijnde ziekenhuis was het maakte mij erg onzeker nu is dit al 5 jaar niet meer zo ik heb geen last meer eerst een ablatie via de liezen gehad hielp niets toen robotablatie hielp ook niets daarna de minimaze en helemaal geen last meer ben blij dat ik het gedaan heb.

    0
  • L D avatar
    Ik begrijp dat u dit vraagt. Ik ben niet gelukkig met dit artikel, omdat het oplossingen suggereert, terwijl het alleen nog maar pln zijn en appels met peren worden vergeleken.Vrees niet. Die 80% succeskans klopt echt; daar is geen twijfel over. MAAR, die 80% geldt alleen voor de mensen waarvan besloten is dat ze in aanmerking komen voor ablatie, zoals u. We weten wie er goed reageren op ablatie door veel eerder onderzoek.Er is ook een groep van mensen met boezemfibrilleren, waarbij het boezemfibrilleren niet meer spontaan of met shock stopt, waarvan we weten dat ablatie helemaal niet werkt. In het artikel worden dus verschillende patient-groepen (appels en peren) door elkaar gehaald.U kunt uw ablatie met vertrouwen tegemoet zien, omdat de succeskans na 1 ingreep echt 80% is.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy