// Zorg algemeen

ANVRT en diazepam slikken

Ik heb in 2014 na een second opinion in het Catharinaziekenhuis een geslaagde ANVRT-ablatie gehad. Nou kreeg ik ook hartritmestoornissen door stress, in het ziekenhuis zeiden jullie blijf maar 2 x 2 mg diazepam slikken en verder hoefde ik geen medicijnen meer te slikken. Nu heb ik een nieuwe huisarts die dat liever niet voorschrijft. Ik heb geprobeerd er vanaf te komen, maar kreeg toen twee dagen dat mijn hartritme sprong van 45 naar 105, ben gelijk weer diazepam gaan slikken en dan gaat het perfect. Zit doorlopend tussen de 70 en 90. Volgens mij is het verstandiger om niet met de diazepam te stoppen. Ik loop sinds 2014 niet meer bij een cardioloog, ik kan verder alles doen. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H P avatar
    Ik heb twee dagen dat springen van 45 naar 70 gehad, daarna heb ik het niet meer gehad. ik vond het eng. Het is nu al weken weer normaal. ik twijfel of ik weer moet proberen om van de diazepam af te komen.

    0
  • L D avatar
    Ik vind het vreemd dat uw hartritme door het stoppen met diazepam van 45 naar 105 springt. Later is het 70-90 per minuut, wat een normale hartfrequentie is.Het lijkt ook mij, in het algemeen, het om niet chronisch diazepam te gebruiken. Ik denk dat het een kwestie van wennen is voor uw lichaam om weer van 45 naar 70 per minuut te gaan.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy