// Zorg algemeen

angst om vele overslagen

Geachte dokter,

ik ben bekend met AF en gebruik hiervoor op dit moment Virapramil 120mg, tambocor 50 mg en Pradaxa 110mg. Ik krijg steeds meer overslagen van het hart gevolgt door een bonk. Ómdat ik ook citalopram gebruik worden er regelmatig ecg's gemaakt. deze zijn steeds goed en de overslagen worden op dat moment niet gezien. De overslagen zijn er dagelijks en vaak wel  10 per minuut. ik voel ze dus heel erg goed. Soms ook wat kortademig. Ik sta onder controle bij de cadioloog ivm AF. IIk weet dat een alblatie bij dit soort klachten mogelijk is maar wil graag weten of die zeer frequente overslagen het hart kunnen doen stoppen. Een broer van mij is gestorven op jonge leeftijd, 49 jaar, aan een hartstilstand. Hier weet mijn cardiooloog van. Zijn als die overslagen echt zo onschuldig?
 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Op onze website worden veel vragen over overslagen gesteld. De overslagen leiden heel vaak tot ongerustheid, maar dat is echt niet nodig. U bent bekend bij een cardioloog, en uw hart zal onderzocht zijn met o.a. een echo. Als dat allemaal normaal is, dan hoeft u geen vrees te hebben. Overslagen hebben niets met een hartstilstand te maken. Als er heel veel overslagen zijn, zoals meer dan 7000 per dag, dan is ablatie van de overslagen ook een goede optie. Maakt u zich in ieder geval geen zorgen. Iedereen heeft overslagen, alleen sommige mensen voelen ze.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy