// Zorg algemeen

Angst extrasystolen

Beste. Ik ben een vrouw van 22 jaar en kamp sinds mijn 18 met extrasystolen. Ben in 2016 & 2017 onderzocht door 2 verschillende cardiologen (fietstest, echo, 24h holter, hartfilmpje)... en ze zeiden beide dat niets met mijn hart scheelt. Buiten de hartoverslagen dan (VESsen). Ik had ze in de periode van 2016/2017 veel. Maar toch niet genoeg voor een ablatie zei de cardioloog (ik denk 800 op een dag). Nu zijn ze inmiddels wel heel erg veel geminderdw. Sommige dagen totaal geen last, sommige dagen 1-10 per dag. Maar ze blijven me steeds angstig maken. Ik heb bang dat ik een hartprobleem of hartaanval etc zal krijgen. Is de kans groot dat ik dit krijg? En zou ik me opnieuw laten testen bij een cardioloog? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • P V avatar
  Misschien is het goed nog eens te lezen wat hier eerder over is geschreven op dit forum.In het kort, iedereen heeft overslagen, de een weinig, de ander veel. De een voelt er niets van, de ander voelt elke overslag. Wat alle mensen gemeen hebben is dat de overslagen geen kwaad kunnen en dat je er niet bang voor hoeft te zijn.En je krijgt er zeker geen hartinfarct van. Het is belangrijk om met het gevoel van de overslagen te leren omgaan, want je zult ze je hele leven houden, en als je nu 22 bent duurt dat nog heel erg lang....Sterkte!

  1
 • Ik heb ze helaas ook. Sommige dagen veel, sommige dagen niets. Ik vind het angstig, maar je leest overal dat het geen kwaad kan. Ik heb ook een aantal dagen zo'n kastje gehad. Daar waren ze op te zien inderdaad, maar verder geen bijzonderheden.

  0
 • H V avatar
  Ik heb er ook veel last van overslagen en de angst blijft wel is moeilijk. Nu heb ik ook andere overslagen soms waar er 2 overslagen achterelkaar komen zonder hartslag tussen dus nog meer angst.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy