// Zorg algemeen

Albalatie

Geachte,

Na albalatie in 2012 van PVC overslagen en biginimie toen niet met de bijverschijnselen die ik nu heb, het is soms dag en nacht krijg dan een hoge bloeddruk en veel duizelingen dat ik moet gaan zitten, anders val ik flauw.

Ben twee keer op de EHH opgeneomen, moest een Bisoperol extra nemen en kon naar huis, de cardioloog adviseerd weer abilatie te laten doen in Brugge, maar mijn lichaam heeft al zoveel doorstaan dat ik hier ontzettend bank van wordt.

Mijn vraag kan een cronische hyperventilatie die bigaminie ook nog versterken,soms raak ik helemaal in paniek en leef voort durend in angst.

Graag u advies.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • J v avatar
  GeachteWij wonen in Zeeuws Vlaanderen en dan is Brugge snel te bereiken, wij weten wel dat in Nederland het ook kan, alleen niet bij ons in de buurt.Daarom de optie naar Brugge

  0
 • F P avatar
  Met datgene wat dokter zegt ben ik het helemaal eens; je hoeft niet bang te zijn voor een ablatie. Ik heb 5 ablaties in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven achter de rug, waarvan er minimaal 2 door dokter zijn uitgevoerd.Ik ben er ook nooit bang voor geweest. Het enige echte vervelende is het plat moeten blijven liggen voor een halve dag erna. Maar ook daar hoef je niet bang voor te zijn; het gaat vanzelf voorbij maar is alleen erg vervelend.

  0
 • L D avatar
  Angst kan zeker de overslagen versterken, maar niet veroorzaken. Uw hart heeft de neiging om overslagen te maken, en dat wordt erger bij angst.Maar, als u niet bang zou zijn, heeft u nog steeds overslagen.Ik begrijp uw angst voor de ablatie niet zo goed. Het is een goede behandeling, met heel weinig risico's, en alt in mijn ziekenhuis gaat u dezelfde dag weer naar huis.Overigens begrijp ik niet waarom dat in Brugge moet gebeuren. Ook in Nederland is er een aantal ziekenhuizen met veel ervaring bij de behandeling van overslagen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy