// Zorg algemeen

al of niet shockwave therapie

Beste mensen bij deze de vraag al of niet shockwavetherapie.Twee jaar geleden heb ik een stent in kransslagader gekregen.Gezonhdheid was voor deze ingreep gewoon goed.Echter bij controle van de huisarts bleek mijn hart over te slaan,vandaar het tracject van de cardioloog en de stent.
Mijn gezondheid is op dit moment prima.Ik slik enkel bloedverdunners.Voorheen ook medicijnen voor hoge bloeddruk.Maar deze is nu ook goed

Drie jaar geleden ben ik aan prostaatkanker geopereerd.Aan een zijde zenuwsparend geopereerd.Voor de ingreep had ik al enige tijd last van impotentie maar dat werd door de huisarts een beetje weggewuifd.Nu na diverse gesprekken met verschillende urologen is men tot de conclusie gekomen dat de impotentieklachten een voorloper waren van hartklachten.De kleine aderen slibben het eerst dicht.

Daar viagra en andere middelen weinig doen rest mij nog een optie dat is een behandeling met ultrasound.Dit kan tegenwoordig ook thuis met zgn caviatieapparattur.Echter sommige fabrikanten hebben als contra indicatie implantaten.Een sten t is m.i. ook een implantaat.

Kan ik zonder groot risico zo,n behandeling met geluidsgolven ondergaan in een kliniek of
danwel thuis uitvoeren.Graag Uw visie hierover.Mocht het hoe dan ook medisch niet veantwoord zijn dan zou dat jammer zijn want dan mis ik toch een stukje levenskwaliteit.


Bijvoorbaat dank voor moeite



vr. groet,



0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    U hoeft zich geen zorgen te maken over het lokale gebruik van ultrageluidsgolven (zoals u beschrijft) in relatie tot de stent in uw kransslagader. De stent in uw kransslagader vormt dus geen beletsel voor de toepassing van deze therapie. Succes!

    0

Je moet Inloggen om te reageren