// Zorg algemeen

AL OF NIET EEN CAVIATIEBEHANDELING MET ULTRASOUND

Mevrouw/Mijnheer,

 

Bij deze wil ik U vragen of het al dan niet verantwoord is om een caviatiebehandeling (tegen teveel vet) te ondergaan.Het betreft hier een apparaat wat we in eigen beheer hebben gekocht en  dat een ultrasound produceert van 40  khz en als tweede mogelijkheid een radiofrequentie kan produceren  van 450 khz.waardoor het lichaam  warm wordt  .Mijn vrouw heeft last van hoge bloeddruk en slikt hiervoor Valsartan 160 mg en bisoprolol-fumaraat 10 mg beide 1 maal daags in te nemen.

Voorts gebruikt ze meestal eens per week oogdruppels  Azarga Dit vanwege een oogoperatie waardoor ze geen oogvocht meer heeft.

Mijn vrouw heeft geen pacemaker of stents de klacht is enkel hoge bloeddruk.

Wij hebben het apparaat eenmaal gebruikt doch na de behandeling een dag later voelde ze zich ontzettend moe.Nu weten we dat de stoffen via de lever eruit moeten  en hebben misschien de fout gemaakt door een te groot gebied  te nemen waardoor er extra belasting voor het lichaam is ontstaan.De leeftijd van mijn vrouw is 68 jaar.

 

Graag Uw oordeel of ze hiermee door kan gaan zonder gevaar

 

 

bvd

 

GB

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    Allereerst onze excuses dat u zo lang op uw antwoord heeft moeten wachten. Uw vraag is tijdens mijn vakantie door onoplettendheid helaas toch naar mij doorgesluisd i.p.v. naar mijn vervanger. Hiervoor nogmaal onze excuses. Terug naar uw vraag. Hoewel ik de "caviatiebehandeling" niet ken als behandeling tegen overgewicht, lijkt de hoge bloeddruk van uw vrouw me op grond van de gegevens die u mij verstrekt geen reden waarom u deze behandeling niet zou mogen toepassen. Ik hoop dat het apparaat u het verwachte resultaat biedt. Over het algemeen is het overigens zo dat een combinatie van een caloriebeperkt dieet in combinatie met een actieve levensstijl met veel lichaamsbeweging de resultaten biedt. Niet alleen voor afname van de hoeveelheid lichaamsvet, maar ook voor verbetering van de bloeddruk.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy