// Zorg algemeen

Afvalmethode EasySlim ook voor mensen met pacemaker en ICD ??

Er is een nieuwe afvalmethode, die echt lijkt te werken. De methode werkt d.m.v. ultrasone trillingen, waardoor vet uit de cellen zou verdwijnen en door het lymphe klier stelsel zou worden afgevoerd via o.a. zweten, maar ook urine etc. De ultrasoon trilling wordt in het lichaam gebracht middels metalen platen die op het lichaam op de buik/heupstreek en de bovenbenen worden aangebracht met daartussen contact gel. Na de ongeveer 15 minuten durenden ultrasoon behandeling volgt via dezelfde platen een behandeling van 15 minuten met kleine stroom stootjes die de spieren spannen en ontspannen, waardoor energie wordt verbruikt. De methode schijnt behoorlijk succesvol te zijn. Ik ben ook aanzienlijk te zwaar en zou er graag gebruik van maken, maar volgens de onderneming kan dat niet met een pacemaker of ICD. Doorvragend is de reden, dat het niet is beproefd en men dus het risico niet neemt.

Is er iets over bekend bij jullie en hoe kijken jullie daar tegen aan?

Bijgaand de link naar hun website. https://www.easyslim.nu/


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • P P avatar
    Wat u beschrijft heb ik 30 jaar gelden al eens gedaan. Dus nieuw ? Denk dat ze opnieuw hun portemonnee willen vullen !

    0
  • L D avatar
    Het is heel erg goed dat u wil afvallen, want overgewicht is een grote bedreiging voor de gezondheid. Maar, ik moet u in de eerste plaats zeggen dat ik twijfels heb over deze afval-methode. Afvallen is nooit "easy", en de methode vind ik niet te begrijpen. Ik heb op internet gezocht, en volgens dieet-experts is er geen bewijs dat het werkt.De ultrasoon techniek is mij ook niet helder. Wel weten we dat externe factoren, zoals elektrische velden, ernstige verstoringen van de ICD of pacemaker kunnen veroorzaken. In het ergste geval, bij een ICD, zou deze easyslim een onterechte shock kunnen veroorzaken.Risico's en resultaten moeten dus afgewogen worden. Ik adviseer u om sterk te overwegen om een andere methode te kiezen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy