// Zorg algemeen

Afloop ablatie

Beste Cardiologen,

 

Ik heb gisteren een ablatie laten doen voor zeer freqeunte overslagen, inmiddels ben ik weer thuis en is de ingreep is zonder complicaties gelukt. 

Echter na wakker worden viel me op dat ik nog steeds Overslagen heb en dat het nauwelijks minder is geworden. De Arts heeft mij verteld dat ze een binnen het hart een stuk hebben kunnen ableren met de bevries methode, in het Anterior RVOT gedeelte. Maar hij vertelde me dat er ook een focus buiten het hart zat waar hij niet bij kon. Ik moet nu 4 weken wachten of het minder word en anders kon ik voor een nieuwe ablatie gaan, deze keer via de borst maar hij zei dat het wel moeilijker was dan via de lies.

Heeft een 2de ablatie via de borst een hogere kans van slagen of is het slimmer om het te proberen te accepteren en hier mee te leren leven ?

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Heel soms bevindt de oorsprong van de overslagen zich aan de buitenzijde van de hartspier, en soms kun je deze dan vanuit de hartsholte niet bereiken. De meeste overslagen zijn vanuit de hartsholte prima te ableren.Ableren via de buitenzijde wordt soms nodig geacht, en is in ervaren handen geen gevaarlijke ingreep.Ik kan niet oordelen over uw spcefieke situatie. Het is belangrijk een afweging te maken tussen de ernst van uw klachten en de risico's van de ingreep.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy