// Zorg algemeen

Af en toe agehele malaise na Ablatie

In november 2014 heb ik in Enschede een ablatie ondergaan, longvenen blokkade, als gevolg van hartritme stoornissen na een hart infarct in augustus 2013. Alles is prima verlopen en het resultaat is 100%, geen ritme stoornissen meer gehad.Ik sport weer volop, hardlopen, fietsen, golf. Maar nu heb ik wel twee keer ervaren van iets wat lijkt op een hart infarct, maar het niet is. Wel pijn op de borst, uitstraling naar armen en benen en misselijk, maar niet kortademig of ademnood, dit duurt dan enkele uren. Daarna nog wel lichte pijn in armen en benen, waarschijnlijk aderen? en lichte druk op het hoofd.
Verder gebruik ik de normale medicijnen, lichte doseringen, na een hartinfarct.
Kunt u verklaren wat dit kan zijn en/of heeft iemand ook deze ervaringen?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F B avatar
    Gebruik je soms statines?na een vermoedelijke tia kreeg ik atorvastatine 40 mg. Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld wat een vreselijk medicijn ik kreeg ook vreselijke pijn in mijn benen was er heel moe en depressief van kon helemaal niet meer sporten wielrennen rolskieen skeeleren mijn vrouw zag het helemaal mis gaan mee ben ermee gestopt en ben weer herboren.

    0
  • L D avatar
    Pijn in de benen ken ik op geen enkele manier als een symptoom van een hartprobleem. Ik adviseer u dus om het op een ander vlak te zoeken. Bijwerking van medicatie?

    0

Je moet Inloggen om te reageren