// Zorg algemeen

Adrenalinestootjes? Boeren?

Hallo,Zoals wellicht bekend heb ik AF zonder onderliggende afwijking.Nu heb ik sinds een paar dagen steeds heel kort het gevoel alsof ik heel kort een stootje adrenaline krijg en moet ik boeren.De huisarts kon er niet echt iets mee en wijd het aan stress maar ik denk altijd meteen dat het met mijn hart te maken heeft omdat het gevoel in mijn borstkas zit.Kunnen jullie hier iets zinnigs over zeggen?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


5 REACTIES

 • F S avatar
  Fijn dat het beter gaat

  0
 • F S avatar
  Dit is mijn inziens een juiste aanname

  0
 • D P avatar
  En ter aanvulling:De huisarts adviseerde me gister om een oxazepam te nemen omdat ik me nogal druk maak en na een halve pil werd het wel minder. Vandaag was het ook al minder, ook zonder oxazepam. Is het een goede aanname dat als het wegkomt bij het hart dat het dan niet vermindert met oxazepam?

  0
 • D P avatar
  Dank voor de reactie.Wat ik er in de haast vergat bij te vermelden is dat mijn hartslag gewoon normaal is, regelmatig en niet versneld en ik geen last heb van AF op dit moment. Maar ik was benieuwd of er een relatie is tussen die korte 'adrenalinestootjes' en iets met je hart.Als ik AF heb dan voel ik dat altijd heel duidelijk.

  0
 • L D avatar
  U stelt ons een lastige vraag.Het zou kunnen zijn dat u overslagen heeft; dat heeft iedereen; alleen sommige mensen voelen ze en hebben het wat vaker.De relatie tussen opvoeren of zuurbranden en ritmestoornissen is vaker aan de orde geweest. Ik hoor patiƫnten er wel vaker over vertellen, maar medisch-wetenschappelijk is er niet een relatie aangetoond, maar er is, naar mijn weten, ook nooit goed naar gezocht. Ik ben dan ook erg benieuwd wat de ervaringen zijn van andere bezoekers van Hart.volgers bij dit onderwerp: is er naar uw mening of in uw ervaring een relatie tussen maag en ritmestoornissen?

  0

Je moet Inloggen om te reageren