// Zorg algemeen

Ablatie PVC

Hallo,

 

Mijn hart ritme zit soms bijna constant in bi en trigenimie ritme (overslagen)  vooral in rust meer last dan bij inspanning maar daar komen ze vaak ook nog wel eens doorheen. 

In mijn vorige post een aantal dagen terug werd en toen verteld over een mogelijk ablatie maar dat die pvcs maar uit 1 of 2 plekken mogen komen. Nou heb ik mijn medisch dossier opgevraagd en daar staat uit een holter en echo onderzoek van een paar maanden geleden dat de PVC's uniform zijn. Betekend dit dat ze uit 1 plek komen ? 

 

Ook werd mij aangeraden om tambocor (flecainide) te proberen , ik ben hier mee een paar dagen begonnen op een dosis van 2x per dag 1 50mg tablet van flecainide-acetaat Aurobindo maar merkte na 2 dagen nog geen verschil behalve bijwerkingen. 

Duurt het lang voordat dit medicijn aanslaat of is de dosis misschien te laag hiervoor ?

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik kan slechts een deel van uw vragen beantwoorden, omdat deze website niet de plaats is om de spreekkamer te vervangen.Uniform betekent inderdaad dat het om 1 plek gaat.U bent, op eigen initiatief 2 maal 150 mg flecainide gaan gebruiken; dat is een hoge dosis en kan niet gebruikt worden zonder inspanningsonderzoek, om te onderzoeken of er sprake kan zijn van gevaarlijke bijwerkingen. Als het toch niet helpt adviseer ik u er nu mee te stoppen; het heeft namelijk altijd een onmiddellijke werking.Overleg met uw cardioloog over uw acties en over de mogelijkheid van een ablatie.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy