// Zorg algemeen

Ablatie

Heb in 2013 een ablatie gehad. Is mislukt omdat men mij niet had gezegd dat ik een aantal dagen van tevoren moest stoppen met de medicijnen.ik gebruik metoprolol 50 mg retart. Ondanks medicijnen toch nog regelmatig last van kortdurende ritmestoornissen. Niet zo heftig als voor de operatie. Mijn vraag is zal ik mij nogmaals laten opereren en zal het dan wel lukken. Want daar heb ik mijn twijfels over. Tegenwoordig heb ik meer last van heel snel kloppen en geen ritmestoornis.Ben benieuwd naar uw antwoord.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • R O avatar
    Goedemorgen, zelf ben ik inmiddels 4 keer ge-ableerd, iedere keer naar volle tevredenheid, er is nu nog 1 klein sircuit van ritme-stoornissen actief, wat heel af en toe opspeelt. Ik zou dat met medicatie kunnen onderdrukken, maar omdat ik de dosering betablokkers zo laag mogelijk wil houden, heb ik gekozen voor een 5e ablatie. Ik heb trouwens last van atrium-flutters.

    0
  • L D avatar
    Er zijn wat meer details nodig om uw concrete vraag te kunnen beantwoorden. Ik adviseer u dan ook om dit met uw cardioloog te bespreken. Dat het de eerste keer niet doorging, betekent niet dat een tweede keer niet zinvol kan zijn.In het algemeen is het zo, dat als u klachten heeft van aanvallen van snel kloppen, ondanks de medicijnen, dat dan een ablatie een goede mogelijkheid is. Wel is het dan belangrijk dat we een ECG (of Holter) hebben op het moment dat u deze klachten heeft.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy