// Zorg algemeen

aangeboren hartafwijking

Beste mensen ik wil vragen of er mensen zijn die in hun eigen ziekenhuis uitbehandeld zijn en verder in andere ziekenhuis wel behandeld kunnen worden in nederland of buitenland. ik heb een zoon van vijftien die tetralogie van fallot heeft zijn hart klep zit scheef heeft geen tussen schotje een vernauwing in de longslagader het zuurstof rijk bloed en zuurstof arm bloed komt door de linker kamer en heeft een bloedziekte , alles wat nieuw is daarvan gaat zn bloedstollen. nu hadden ze gezegd dat ze de hartklep wel recht konden zetten en een tussen schotje dan heb je een goed leven er na maar nu zeggen ze dat dat niet kan ik zoek mensen waar dat wel bij gebeurt is en welke ervaring en ziekenhuis dat was.het is van groot belang voor ons en onze zoon . we zijn al behandeld al die jaren in het umcg en hebben drie jaar geleden al een second opinium aangevraagd in utrecht die hadden ook een goeie suggestie anders was hij er al niet meer geweest vandaar deze oproep.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • L 6 avatar
    Een vriend van mij is ook bekend met Tetralogie van Fallot. Zijn hoofdbehandelaar zit in het Erasmus M.C. De 'standaard' controles zijn in het MUMC. Als kind heeft hij al diverse operaties gehad, inmiddels is hij 40+.Sterkte!

    0
  • F S avatar
    U verteld een indrukwekkend verhaal. Jullie hebben al veel mee moeten maken en ik kan me voorstellen dat je behoefte hebt aan steun en herkenning maar ook aan advies. Om reacties van andere Hartvolgers te krijgen kun je het best je oproep ook nog op het forum plaatsen. Ik wens jullie heel veel sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy