// Zorg algemeen

2 maanden na stents plaatsen weer begin van pijn op de borst / arm.

In januari met succes gedotterd / stents gezet in LAD ader. Overige aders waren OK. Merkte medio april dat ik bij inspanning lichte pijn op de borst kreeg en een lam gevoel in mijn linker arm. Langzaam maar zeker kom ik tot de conclusie dat ik steeds meer aan het inleveren ben en die eerdergenoemde verschijnselen steeds sneller optreden. Recentelijk contact gezocht met mijn cardioloog. De controle fietstest die oorspronkelijk in de planning stond voor eind september 2016 is nu volgende week en deze week nog bloed afstaan voor onderzoek. Ik maak mij ernstig zorgen dat één en ander toch niet helemaal gelukt is en wellicht een bypass operatie het gevolg is. Misschien denk ik te negatief maar het laat me niet los. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • F B avatar
  Bij mij is het andersom Ik ben vorig jaar 27 september geopereerd en heeft vier omleidingen gehad. Nu zijn we een jaar verder en op 16 september kreeg ik een hartstilstand op de sportschool. Gelukkig hebben zij direct goed gehandeld en kan ik dit na vertellen. Gisteren 25 september drie stents geplaatst en 26 september een ICD. Alleen konden zij mij geen duidelijke oorzaak geven van hoe dat kan dat na één jaar er al weer drie aders dicht geslipt waren. Wij hebben FH in de familie maar mijn cholesterol is door medicijnen al gedaald tot 1.9 dus dus dat is best al laag. Zijn er voorbeelden dat dit meer voor komt ? groet, .

  0
 • A d avatar
  heel herkenbaar ik ben 4 weken geleden gedotterd nu voel ik iedere keer pijn op mijn borst en een soort van zuurbranden hebben veel mensen daar last van ik krijg volgende week een fietstest in het erasmus ziekenhuis en gaat binnenkort naar hart revalidatie ik maak mij wel veel zorgen heb meer pijn dan voor de katheterisatie

  0
 • P T avatar
  Kan me voorstellen dat u zich zorgen maakt. Is het na de stentplaatsing aanvankelijk wel helemaal goed geweest?Goed dat er verder onderzoek gedaan wordt: een fietstest kan vaak al veel duidelijkheid geven. Het komt gelukkig niet heel vaak voor op zo een korte termijn, maar na stentplaatsing is er een kans van een paar procent dat er in het 1e jaar opnieuw vernauwing optreedt. Afhankelijk van de bevindingen bij angiografie wordt dan bepaald of er opnieuw gedotterd wordt of dat er een omleidingoperatie nodig is.Hoop dat de oorzaak voor uw klachten snel gevonden wordt.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy