// Revalidatie

STREETDOCTOR op de Dappermarkt in Amsterdam

Deze week is de week van de hartklep. In Nederland wordt er vergeleken met andere landen in Europa echt te weinig naar het hart geluisterd. Bij ons is dat 19% van de artsbezoeken en in Frankrijk is dat 85% van de bezoeken. 

Luisteren met een stethoscoop is de makkelijkste manier om een hartruis te ontdekken. Dat kan weer duiden op een hartklep probleem. Van de mensen boven de 65 heeft 10% een hartklep probleem. 

Deze aandoeningen, een verkalking etcetera, kunnen zeer goed verholpen worden in de meeste gevallen. En dat kan leiden tot een enorme verbetering van de kwaliteit van uw leven. Deze week vragen wij daarom speciale aandacht voor het luisteren naar het hart. 

De twee vrouwelijke cardiologen die als Streetdoctor u hebben opgezocht op de markt, en Fabienne, hebben heel veel geleerd van deze dag. De sfeer is ongedwongen en mensen vertellen open over hun verhaal zonder dat ze zich beklemd voelen door de omgeving. Het was enorm interessant. 

Wilt u een samenvatting zien, kijk dan naar onze clip of doe mee aan de poll.https://bit.ly/32Gi8Ug

Team hart.volgers


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


REACTIES

Er zijn nog geen reacties

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy