// Revalidatie

pijn onder linker schouderblad

Een jaar geleden ben ik gedotterd en kreeg ik 3 stents van dr. , leuk u hier tegen te komen. Ongeveer een week geleden dacht ik pijn in mijn rug te hebben maar later lokaliseerde de pijn zich onder mijn linkerschouder. Het is een heftig stekende pijn, ik word er wakker van en zonder pijnstilling (paracetamol) kan ik niet slapen. Ik die kant ook moeilijk gebruiken. Heeft dit iets te maken met mijn hart?

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • R S avatar
  allemaal, ook ik heb de ervaring opgedaan van hevige pijnen onder het linker schouderblad na een cathetherisatie.. Heb al zoveel artsen bezocht hiervoor maar heb het gevoel dat ik tegen een muur aan loop en dat niemand mij wil geloven. Het is heel raar het is een stekende pijn onder het schouderblad dat dan naar voor trek en het gevoel geeft dat er iets mis is met je hart.Cardioloog, huisarts, neuroloog, alles en iedereen zeg nog even aan kijken maar ik loop er al bijna 2 jaar mee. Wie weet raad en wat is mogelijk.De adviezen om het de cardioloog te vragen werken niet.

  0
 • P T avatar
  Ik kom uw bericht hier toevallig tegen op het forum. Een kort antwoord: als je het niet zeker weet of niet vertrouwd, is het het naar huisarts of cardioloog te gaan.

  0
 • H x avatar
  Je kunt je vraag misschien beter stellen aan cardioloog in : vraag het ons ipv op het forum,krijg je eerder antwoord denk ik

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy