// Revalidatie

IST - Sinus Tachycardie - Sinusknoop functioneert helemaal niet meer

8 juni zou mijn moeder geableert worden, ze zouden de sinusknoop en boezems gaan bekijken en gaan branden.laas heeft de operatie niet kunnen slagen, eigenlijk is alles niet meer door gegaan.Na 2,5 á 3 uur werd mijn moeder weer terug naar boven gebracht. Wij stonden al raar te kijken waarom ze al terug kwam omdat de operatie behoorlijk wat tijd in beslag zou nemen.Tijdens het opwekken (d.m.v. speciale medicatie en de catheters) konden ze precies zien waar het probleem vandaan kwam en dan op die plekken gaan branden. Op die manier kwamen ze erachter dat niet alleen één of paar delen, maar de hele sinusknoop niet functioneert. Een stukje branden had geen zin, de hele sinusknoop moet weggebrand worden en dan zou er plaats gemaakt worden voor een pacemaker.Ze hadden dit zelfs al klaargelegd inmiddels, alleen dit was toch een hele andere plan dan dat eigenlijk de bedoeling was. Niet een keuze die je zo even 1, 2, 3 maakt.Het komt er dus eigenlijk op neer dat haar sinusknoop weggebrand moet worden en er een pacemaker komt. Hoe, wat en wanneer dat wordt later duidelijk.Omdat Inappropriate Sinus Tachycardie (IST) vrij weinig voor komt en een sinusknoop die zowat niet functioneert helemaal, zijn wij benieuwd of er mensen zijn op de forum die hiermee ervaring hebben, of hetzelfde hebben. Mijn moeder zal zelf hier actief mee posten en reageren.Veel liefs van ons -x-

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H M avatar
    Heb al jaren last van AT fibrileren. Vorig jaar is daar het sick sinus syndroom bijgekomen. Met andere woorden mijn sinusknoop doet het niet meer. Hiervoor is bij mij vorig jaar een DDD pacemaker ingebracht. Deze grijpt in als de hartslag onder de 60 slagen per minuut komt. Dit gaat goed en ik ben er ook blij mee. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt een paar uur. Het wegbranden waar u het over heeft is bij mij nooit ter sprake geweest. Voor het AT fibrileren neem ik medicijnen. Niet wetende of bovenstaande op uw aandoening lijkt wilde ik toch een bijdrage leveren op uw vraag.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy