// Revalidatie

Hartpatient en weersveranderingen.

Beste mensen,Ik hoop hier een antwoordt op mij vraag te krijgen, ik heb zoals ik al eerder geschreven heb in augustus 2015 drie hart aanvallen gehad en daarna ben ik geopereerd en heb 4 omleidingen gekregen daarna heb ik mij nooit meer de zelfde gevoeld weinig slapen 4 a 5 uurtjes veel zweten daarna diverse onderzoeken waar onder weer een hartkatheterisatie gehad met de nodige medicatie waar niets uitkwam ik heb het idee dat als het weer veranderd ik daar veel last van heb zijn hier verklaringen voor en zijn hier meer mensen op het forum die het zelfde ervaren.Als ik deze vraag aan mijn cardioloog stel wordt er amper op gereageerd.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • R Y avatar
  ,Ik zelf ben al vanaf 2015 na mijn open hartoperatie verkouden daar moet ik maar mee leren leven ook zweet ik verschrikkelijk bij de geringste inspanning ook daar heb ik mij bij neer gelegt.Ik hoop voor jou dat het ook weer vanzelf over gaat.

  0
 • E v avatar
  Hoi . Ik heb in November een infarct gehad en ben daarvan redelijk tot goed herstelt. Maar... ik ben om de haverklap zeer verkouden, net alsof ik de griep krijg. Alles gaat dicht zitten en krijg ook zelfs spierpijn erbij. Volgens de cardioloog is dit normaal, en het zou gemiddeld genomen een half jaar moeten duren....Een punthoofd krijg ik ervan!

  0
 • R Y avatar
  Dat is inderdaad wat ik bedoel alleen ik heb het bij alle weersomstandigheden heb nu bij mij in de omgeving meer mensen gesproken die hier last van hebben en er blijkt niets aan te doen.

  0
 • H d avatar
  , ikzelf wordt ook ziek als het weer te plotseling omslaat van koud naar erg warm ; ik weet niet of je dit bedoelt ? Ik ben hartpatient ,maar voordat ik last kreeg van mijn hart had ik ook al problemen met plotselinge weeromslag van koud naar warm. Ik krijg dan een soort griepgevoel en ben een dag of 4 ziek.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy